Naše Sjeme

PONUDA

 

Naše sjeme djeluje zadrugarski, pa je tako ponudu 2022 proizvelo više domaćinstava. Čast nam je i radost da vas obavijestimo da cjelokupnu ponudu možete pronaći i u knjižara – galeriji Riznica u tržnom centru hotela Vidović u ulici Jevrejska bb u Banjaluci. Radno vrijeme Riznice je radnim danom od 9 do 20 i subotom od 9 do 15 časova. Svi vi koji niste iz Banjaluke, Naše sjeme možete naručiti i putem ove stranice. Šaljemo širom svijeta!

 

TESTOVI KLIJAVOSTI
Za sva sjemena u našoj ponudi radimo testove klijavosti. Neka sjemena ne prođu standarde koje pratimo, ali su i dalje dobra i klijava. Tu takvih dobrih sorti ima da smo odlučili da vam ta sjemena podijelimo. Stoga, za svakih naručenih 10 KM sjemena, šaljemo vam po 1 besplatno pakovanje. Besplatna pakovanja možete i sami sebi odabrati među artikalima sa oznakom #BESPLATNO SJEME.

POŠTARINA
BRZA pošta unutar BiH je 8 KM (isporuka 1-3 radna dana), obična pošta unutar BiH je 5 KM (isporuka 3-6 radnih dana). Poštarina za zemlje u regionu je 15 KM / 900 din / 57 kn / 7,5 eura (isporuka 6-12 radnih dana). Poštarina za ostatak svijeta je 9 eura / 10 USD (isporuka 12-30 radnih dana). Ako naručujete i knjige, na kraju narudžbe će Vam biti uračunato dodatnih 3 KM poštarine.

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe sjemena unutar BiH u vrijednosti preko 75 KM omogućili smo vam besplatnu dostavu, kao i za narudžbe zemalja u regionu preko 150 KM / 9000 din / 570 kn / 75 eura i narudžbe iz ostatka svijeta preko 90 eura / 100 $. Ovo se odnosi samo na narudžbe sjemena u navedenom iznosu, a ne i drugih proizvoda.

PLAĆANJE
Ako naručujete iz Srbije, BiH i Crne Gore, pošiljku platite pri preuzimanju. Ako naručujete iz ostatka svijeta, platite bankovno, preko PayPal-a ili WesternUnion-a, za šta ćete dobiti podatke nakon izvršetka narudžbe.

VIŠE INFORMACIJA
Za više informacija o sortama, uputstvima za sjetvu, količinama u pakovanjima i postocima klijavosti, pogledajte detaljno opise sorti.

ČUVANJE SJEMENA
Molimo da sjeme čuvate na suvom, hladnom i tamnom mjestu kako bi što duže očuvalo klijavost!

Želimo Vam srećnu i berićetnu sjetvu!