Sjeme

PONUDA

 

Naše sjeme djeluje zadrugarski, pa je tako ponudu 2022 proizvelo više domaćinstava. Cjelokupnu ponudu Našeg sjemena možete pronaći u Banjaluci u knjižara – galeriji Riznica u hotelu Vidović. Naše sjeme možete naručiti i putem ove stranice, šaljemo širom svijeta!

 

POŠTARINA
BRZA pošta unutar BiH je 8 KM (isporuka 1-3 radna dana), obična pošta unutar BiH je 5 KM (isporuka 3-6 radnih dana). Poštarina za zemlje u regionu je 15 KM / 900 din / 57 kn / 7,5 eura (isporuka 6-12 radnih dana). Poštarina za ostatak svijeta je 9 eura / 10 USD (isporuka 12-30 radnih dana). Ako naručujete i knjige, na kraju narudžbe će vam biti uračunato dodatnih 3 KM poštarine.

POPUSTI I DONACIJE
Ako niste u mogućnosti da donirate istaknute preporučene donacije za sjeme, ukucajte na kraju narudžbe u polje “kupon kod” broj 10, 20, 30, 40 ili 50 i iznos za sjeme će vam biti umanjen za 10, 20, 30, 40 ili 50 %, zavisno od toga koji broj ukucate. Pozivamo i sve vas koji ste u mogućnosti, da podržite one koji ne mogu platiti punu cijenu DONACIJOM!

TESTOVI KLIJAVOSTI
Za sva sjemena u našoj ponudi radimo testove klijavosti. Neka sjemena ne prođu visoke standarde koje pratimo, ali su i dalje dobra i klijava. Tu takvih dobrih sorti ima da smo odlučili da vam sva ta sjemena dadnemo po minimalnoj i simboličnoj donaciji, SVE PO 0,9 KM!

PLAĆANJE
Ako naručujete iz Srbije, BiH i Crne Gore, pošiljku plaćate pri preuzimanju. Ako naručujete iz ostatka svijeta, plaćate bankovno, preko PejPala ili WesternUniona, za šta ćete dobiti podatke nakon izvršetka narudžbe.

VIŠE INFORMACIJA
Za više informacija o sortama, uputstvima za sjetvu, količinama u pakovanjima i postocima klijavosti, pogledajte detaljno opise sorti. Za novosti iz Našeg sjemena redovno posjećujte NAŠ BLOG!

ČUVANJE SJEMENA
Molimo da sjeme do sjetve čuvate na suvom, hladnom i tamnom mjestu kako bi što duže očuvalo klijavost.

Želimo Vam srećnu i berićetnu nadolazeću sjetvu!