Narudžbe unaprijed

Dragi čuvari sjemena,

srećni smo što smo konačno učinili dostupnim naše stare sorte javnosti! Radost nam je velika što u našoj ponudi imamo i najbolje od starih sorti iz ostatka svijeta.

Naši djedovi i bake su nam svojim mukotrpnim radom ostavili bogato naslijeđe starih sorti na čuvanje, kao i bogatstvo neprocjenjivih prirodnih i tradicionalnih znanja i praksi uzgoja ovih sorti. Zajedno sa našim precima, smatramo da danas svako od nas ko uzme i posije Naše sjeme takođe postaje baštinar i čuvar Našeg sjemena!

Molimo vas da imate na umu da sjemena proizvodimo u ograničenim količinama. Nerijetko nam se desi da nam neko sjeme odmah nestane sa stanja čim objavimo informaciju o njemu u javnosti.

Stoga, ako trebate neku specifičnu vrstu ili sortu koje trenutno nemamo u ponudi na stranici, pišite nam. Rezervisaćemo za vas traženo sjeme, pa čim ga proizvedemo, prve ćemo vas obavijestiti.

Takođe, ako trebate veću količinu nekog sjemena javite nam unaprijed pa ćemo dogovoriti i proizvodnju veće količine, ako je već nemamo.

Za sva pitanja pišite nam OVDJE!

Tim Našeg sjemena

Previous Article

Next Article

Komentariši

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>