Viber zajednica “Tražim – Nudim prirodne i tradicionalne proizvode”

Prije 4 godine smo napravili viber zajednicu “Tražim – Nudim prirodne i tradicionalne proizvode” sa ciljem okupljanja i povezivanja proizvođača i potrošača prirodnih i tradicionalnih proizvoda sa područja BiH. Danas u zajednici ima oko 400 članova, sa oko 50ak ponuđača prirodnih i tradicionalnih proizvoda.

U nastavku dijelimo pravilnik i više informacija o zajednici:

*O ZAJEDNICI*
Cilj viber zajednice “Tražim – Nudim prirodne i tradicionalne proizvode” je da nas poveže direktno sa proizvođačima. Ako proizvodite bez hemije, slobodno to ovdje naglasite, za to ne morate imati sertifikat u ovoj zajednici. Zajednica nam upravo služi da zajednički kroz vrijeme provjerimo i iskristališemo one prave i istinske domaćine koji proizvode bez hemije i sa obrazom!

*KOMUNIKACIJA*
Ova viber zajednica nam služi samo da vidimo ponudu i potražnju jedni drugih. Kupovina i prodaja se vrše isključivo putem ličnog kontakta. Kada neko objavi informaciju o proizvodu koji traži ili nudi, za sve šta nas zanima pišemo direktno toj osobi, tako što kliknemo na njenu sliku i onda joj pišemo.

*OBJAVE*
U zajednici imate pravo pisati maksimalno dva puta mjesečno. Objave izvan teme i pravila grupe, kao i svaka diskusija i komentarisanje bez dozvole administratora su zabranjeni i biće sankcionisani.

*DODAVANJE ČLANOVA*
U ovu Viber zajednicu možete slobodno dodati nove kupce za koje vjerujete da će poštovati pravila, kao i nove proizvođače za čije proizvode možete garantovati.

*IDEJA VODILJA*
Neka naša porodica stoji iza naših proizvoda, a naš obraz neka bude naš sertifikat!

Viber zajednici “Tražim – Nudim domaće i bio proizvode” možete se pridružiti klikom ovdje.

Dobro nam došli!

Komentariši

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>