POZDRAVNO PROLJETNO PISMO 2021.

Dragi prijatelji,

sa prvim toplim proljećnim danima započinjemo sezonu u baštama, a ovdje u Čelincu već smo imali temperature više od 20°C.

Ako želite da imate lijepu i produktivnu baštu ili balkon, bez obzira na veličinu prostora, sjetvu bi trebali započeti već narednih dana.

Uzgajanje povrća nije samo sjajan hobi, već je i divan dio naše kulture i tradicije, a i odlična vježba za održavanje tijela aktivnim i zdravim. Usput, raznovrsno povrće iz našeg ličnog i biološkog uzgoja savršeno je za izgradnju dobrog imunog sistem, što je posebno važno u ovom vremenu nezdrave hrane.

Uz puno truda i rada, naš mali i skromni tim je u proteklih godinu dana uspio uduplati ponudu Našeg Sjemena naspram prošle godine. U ponudi imamo 18 vrsta, a 30 sorti u preko 5000 pakovanja! Garantujemo vam da ćete sa Našim Sjemenom uzgajati najbolje naše i svjetske stare i rijetke sorte povrća, cvijeća i ljekovitog bilja!

Nekoliko sorti nam je već u potpunosti rasprodano, a ostale velikom brzinom nestaju kako je sjetva već uveliko u toku! Salate, paprike, paradajz i cvijeće iz naše ponude za najbolji razvoj siju se u zatvoreno već od marta, dok se presađuju u baštu ili na balkon u maju, nakon posljednjih mrazeva.

Detaljne upute za sjetvu, kao i više informacija o sortama, količinama u pakovanjima i postocima klijavosti, potražite na našoj internet stranici www.nasesjeme.com.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

S ljubavlju,
Tim Našeg Sjemena

Komentariši

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>